🗝️Odemkni potenciál svého šatníku🗝️
🚀 Při objednávce nad 980 Kč - DOPRAVA ZDARMA 🚀
🎁 SPREJ ZDARMA k objednávce nad 500 Kč 🎁

Blog, Strana 2

3 důvody, proč ženy potřebují pásky na prsa!

3 důvody, proč ženy potřebují pásky na prsa!

  •  Pohodlí a flexibilita je jedním z nejdůležitějších aspektů, kterými se naše pásky na prsa pyšní. Tyto pásky můžete nosit pod jakýmkoliv oblečením, díky čemuž se stávají pohodlnou a snadno použitelnou alternativou podprsenky.
  •   Prsní pásky zároveň podporují a vytvářejí přirozený, pozvednutý vzhled ňader, což můžete vidět na našich “před a po” fotografiích!
  •  Máte před sebou speciální událost nebo příležitost a ráda byste vynesla šaty nebo top s hlubokým výstřihem, špagetovými ramínky a nebo s odhalenými zády? Do ničeho takového si podprsenku zkrátka vzít nemůžete, ale naše neviditelná varianta je tou perfektní volbou. Páska Vám poskytne stejnou, ne-li lepší oporu než Vaše podprsenka a Vy se tak budete moct cítit sebevědomě po celý čas nošení!

Je pro nás velice důležité respektovat a chápat individuální potřeby a preference našich potenciálních zákaznic, a proto je náš tým připravený Vám kdykoliv pomoci.

Neviditelné podprsenky, spása nebo prokletí?

Neviditelné podprsenky, spása nebo prokletí?

Letošní letní trend vychází ze silné estetiky přelomu milénia tzv. Y2K fashion, aneb outfit zhmotňující sebevědomí a sladkou lehkovážnost. V praxi to znamená návrat bokovek, vojenských cargo pants, zvonových nohavic, korálků, průřezů, řasení, šněrování a zejména crop-topů zahalujících méně než jsou milovnice módy připraveny. Ženám a slečnám, kterým nebylo od narození naděleno v oblasti hrudníku se sebevědomí ze šatníku vytahovalo snadno, avšak ženám tzv. krev a mléko se s letošními hity pralo obtížněji. Skutečnost je taková, že svrchní díly jsou letos konstruované na nošení bez podprsenky, což není žádným problémem pro nositelky malých košíčků, ale co ženy s bujarým dekoltem?…

 

Do módního pekla je společnost odsoudí za ukazování prsou bez podprsenky, ale i za lezoucí podprsenku z jejich outfitu. Jak se tedy vyhnout faux paus spojeného s koukáním ramínek, kostic nebo zapínáním podprsenky? Tato problematika platí každé léto, letos jsou to crop-topy, příští sezónu to budou holá záda nebo hluboký výstřih. Řešení není ve vyhýbání se novým kouskům oblečení, ale v hledání řešení, jak je nosit.

 

Trh nabízí několik řešení, nejpoužívanější a zároveň nejméně spolehlivá volba je samodržící podprsenka, která skvěle funguje dokud se její nositelka nezačne hýbat, nedej bože potit. V tom okamžiku se promění na podprsenku samo padající. Další z cest jsou podprsenky s unikátními střihy přímo na daný typ výstřihu. Ty jsou naprosto spolehlivé a krásné, avšak pokulhávají v praktičnosti. Tyto podprsenky jsou drahé a vyřeší vám vždy jen jeden problém, musíte si tedy vybrat mezi podprsenkou bez ramínek nebo s hlubokým výstřihem. S řešením ale na trh přichází nová značka Lifties, alternativa neviditelných podprsenek. Pásky Lifties jsou speciálně navržené pro udržení prsou v zafixované poloze, kterou si každá žena zvolí podle svého typu ňader. Pomáhají držet prsa nadzvednutá a vytvarovaná tak, aby vytvořily pevný a líbivý dekolt. Lifties neovlivňují trendy a ani jejich střihy, typů vázání je bezpočet, a to je dělá využitelnými do každého outfitu.

 

Samodržící podprsenka

Výhody: Levná 250-700 Kč, bez ramínek

Nevýhody: Nespolehlivá, nevyřeší hluboký výstřih, nevhodné pro velké prsa, musíte si vybrat správnou velikost / nemusí sednout a pak se snáž odlepí, nepohodlné, omezený počet použití do 30x

 

Podprsenka pro hluboký výstřih

Výhody: Spolehlivé, pohodlné, neomezený počet použití

Nevýhody: Vyšší cena 940-1270 Kč, nevyřeší holá záda a ramena, musíte si vybrat správnou velikost / Více než 80 % žen nosí špatně padnoucí podprsenku. Ať už se jedná o nevhodný obvod podprsenky, či špatnou velikost košíčků.

 

Pásky Lifties

Výhody: Levné 420 Kč, vhodné do všech střihů oblečení, bez řešení velikostí, spolehlivé/neodlepí se, vhodné na všechny typy prsou

Nevýhody: Vyžadují přípravu 5-20 minut podle zkušenosti, omezený počet použití dle velikosti prsou 3-7x

Dekolt v plavkách jako Pamela

Dekolt v plavkách jako Pamela

Jednodílné plavky jsou krásná věc, ale ne všechny Vám udělají úplně pěkný dekolt. Jak tedy udělat push up efekt i v plavkách?

Pokud žena nedisponuje silikonovým nebo opravdu pevným poprsím mohlo by ji nošení těchto plavek přinést mírné zklamání. Menší prsa jsou kompletně utlačena do roviny a větší prsa, na kterých se začíná projevovat gravitace jsou nevzhledně připlácnuty na tělo a to zkrátka není ta značka ideálu, kterou hledáme.

Co kdybychom Vám ale řekli, že Vaše prsa mohou vypadat opravdu dobře i bez podprsenky a v plavkách! 

Tímto tajemstvím nabitého dekoltu jsou naše pásky na prsa Lifties, které fungují jako opravdu spolehlivá neviditelná podprsenka – a ještě k tomu voděodolná!

Věřte tomu nebo ne, ale naše tejpy při kontaktu s vodou, či potem reagují tak, že se ještě lépe přichytí na kůži a opravdu kvalitně drží po celou dobu nošení. Je ale důležité zmínit, že v takovém případě nesmíte na odstranění našich pásek vodu používat! Pro bezbolestné odstranění využijte náš Odstraňovač tejp Lifties, či jakýkoliv produkt na olejové bázi nebo samotné oleje.

Dokonalý svatební dekolt

Dokonalý svatební dekolt

Každá nevěsta si přeje být ve svůj svatební den bezkonkurenčně krásná. Je potřeba dobře zvolit účes, make up a v neposlední řadě šaty. 

S našimi páskami bude volba Vašich šatů jednodušší než kdy dříve. Naše pásky, které fungují jako opravdu spolehlivá neviditelná podprsenka, jsou novým výrobkem na českém trhu. Díky těmto páskám se nebudete muset omezovat při výběru šatů a můžete volit všechny střihy – holá záda, špagetová ramínka, hluboký výstřih a nebo šaty úplně bez ramínek. Pásky Lifties Vám totiž pomohou vytvarovat a zafixovat Vaše ňadra do všech těchto střihů a nezáleží na tom, jakou velikost košíčku máte. Vaše ňadra dostanou ten správný tvar a výšku!

Nejsme tu však pouze pro nevěstu, ale i pro její družičky. Pro ty nabízíme speciální družičkovský balíček, ve kterém naleznete 3 pásky na prsa Lifties dle Vašeho výběru, jedno balení jednorázových ochran na bradavky, které obsahuje 5 párů, jedny oboustranné lepicí pásky, které obsahují 36 ks módních pásek a v neposlední řadě 2 odstraňovací spreje, aby bylo sundávání pásek co nejšetrnější. 

Naší radostí je Váš pocit jistoty a sebevědomí!

Lifties, jsme tu nejen pro Vaše prsa.