🗝️Odemkni potenciál svého šatníku🗝️
🚀 Při objednávce nad 980 Kč - DOPRAVA ZDARMA 🚀
🎁 SPREJ ZDARMA k objednávce nad 500 Kč 🎁

Perfektní šaty pro družičky

Svatební přípravy vyžadují mnoho organizačních kroků, aby se zkrátka tento výjimečný den vydařil. Bezpochyby k tomu patří i výběr šatů pro družičky.

Perfektní šaty pro družičky

Je jasné, že každá nevěsta chce mít ten svůj svatební den nejkrásnější a není pochyb, že i družičky by měly být nejen její oporou, ale také oblečeny tak, aby jim to slušelo a ladily s ní v jednom duchu. Jenomže jednodušší je vše naplánovat a realita může tak trochu zamíchat s kartami. Střih, barva i velikosti šatů nebudou problém, ale co když nebudou sedět? Tohle by se stát rozhodně nemělo. I v tomto případě platí, že zde musí být perfektní šaty pro družičky. Ideální možností jsou Multiway šaty, které patří k univerzálním moderním šatům. Dají se nosit různými způsoby, jsou multifunkční a variabilní. Problém ovšem může nastat tehdy, když jaksi nevynikne ženská krása a díky tomu, že chybí šatům správná opora, tak se prsa ztratí a vzhledově to moc hezky vypadat nebude. Nicméně je tady velmi praktické řešení a to přináší lifties.   

S lifties se rozhodně vše vyřeší

Lifties páska na prsa je v podstatě přilnavý proužek látky, který je speciálně určený k tomu, aby se prsa nazdvihla do potřebné polohy a tak se zafixovala. Tuto polohu si může každá žena korigovat podle své potřeby, čímž ovšem dosáhne toho, že i tyto vázací šaty se dají rozhalit a prsa v rozhaleném výstřihu nádherně vyniknou. V podstatě by se dalo říci, že se jedná o neviditelnou podprsenku. Páska je hypoalergenní a klinicky testovaná a skutečně se dá aplikovat na tělo různými typy vázání. Je určena pro všechny typy prsou i jejich velikosti, tudíž by již s výběrem šatů neměl být problém.

 

Skvělá volba nejen k šatům

Pokud si chcete pořídit tuto neviditelnou podprsenku, kde vám rozhodně nebudou padat ramínka, tak můžete navštívit přímo na www.lifties.cz. Lifties páska se nabízí hned v několika barvách, což je zase super, že se hodí i pod barevnou verzi oblečení. Můžete si ji zakoupit v bílé, černé nebo béžové barvě a spolu s ní si lze pořídit i další doplňkové produkty. S tímto vybavením získáte vše potřebné, aby i šaty pro družičky byly bez chybičky.