🗝️Odemkni potenciál svého šatníku🗝️
🚀 Při objednávce nad 980 Kč - DOPRAVA ZDARMA 🚀
🎁 SPREJ ZDARMA k objednávce nad 500 Kč 🎁

Jak vybrat vhodné prádlo pod šaty

Plesová sezóna se dostává opět k hlavnímu slovu a je třeba se připravit na různé společenské události. Vybrat si šaty a zvolit správný outfit je základ.

Společenské šaty na míru

Mít v šatníku pár střihů společenských šatů, které padnou přesně na míru, to se vždycky hodí. Ačkoliv v současné době existuje mnoho salónů, které se zaměřují na půjčování šatů. Díky tomu se každá žena promění na princeznu a v podstatě se soustředí na to, aby vynikla její krása. Bohužel, i když budete mít kvalitní a padnoucí šaty, tak se můžete potrápit s tím, že vám vůbec nebudou slušet a to především díky tomu, že jste absolutně špatně zvolila spodní prádlo. Bohužel i tyto skryté části oblečení mohou způsobit pěknou neplechu.

Jak vybrat vhodné prádlo pod šaty?

Právě upnuté šaty dokáží odhalit veškeré nesrovnalosti v této oblasti. Jak vybrat vhodné prádlo pod šaty je zcela zásadní dotaz. Určitě je nesmírně důležité si pořídit například hladké a bezešvé spodní prádlo, které splyne s postavou, tudíž na povrch nic nepronikne. Speciální zpracování okrajů tudíž nebude vůbec vidět. Velké nesnáze může způsobit podprsenka, kdy je třeba se zaměřit na vhodnou velikost, tvar a dokonce i střih. Je ale také pravdou, že do společenských šatů se mnohdy ani podprsenka nehodí, zvláště pokud jsou šaty s holými zády, atypickými výstřihy nebo špagetovými ramínky. Nejlepší možností je v tomto případě odložit podprsenku a pořídit si prsní pásky Lifties, které se postarají dokonale o prsa všech velikostí. Můžete je použít pro každý střih šatů a vaše poprsí bude vždy skvěle vypadat.

Pozor na detaily

Určitě velký problém vám může způsobit i to, když si vezmete například pod světlé šaty tmavé spodní prádlo. Tudíž nezapomínejte na to, že spodní prádlo by mělo ladit s vašimi společenskými šaty. V případě prsních pásků se nemusí řešit horní část těla. Spodní kalhotky by bylo lepší zvolit na míru, bezešvé, stahující, případně tanga. Příliš velké nebo těsné spodní prádlo dokáže nadělat pěknou neplechu a rozhodně se nebudete cítit přitažlivě, svobodně a komfortně. A není nad to si svůj plesový večer pořádně užít.