🗝️Odemkni potenciál svého šatníku🗝️
🚀 Při objednávce nad 980 Kč - DOPRAVA ZDARMA 🚀
🎁 SPREJ ZDARMA k objednávce nad 500 Kč 🎁

Jak zvolit šaty na maturitní ples

Maturitní období v sobě spojuje stres ze zkoušky, ale i zábavu a tou je právě maturitní ples, kterým se odstartují poslední dny na střední škole.

Společenské šaty na maturitní ples

Maturitní ples je pro středoškoláky něčím zcela velmi výjimečným. Není ani divu, že mu předchází dlouhé přípravy a to nejen v organizaci programu, ale i vlastního outfitu. Každá dívka chce vypadat co nejlépe a samozřejmě upoutat pozornost i svojí garderobou. Ovšem stačí malá nedokonalost a místo radosti a úsměvu na tváři se mohou objevit pochybnosti a vrásky. Zkrátka šaty na maturitní ples musí sedět pěkně na míru, musí být pohodlné, aby neomezovaly v pohybu a navíc by měly pozdvihnout přednosti své majitelky. Ač se to nezdá, tak perfektní plesové šaty jsou základem pro tento večer plný radosti a jak si zvolit šaty na maturitní ples je správnou otázkou pro tento večer.

Jak zvolit šaty na maturitní ples?

Maturitní šaty se řadí mezi druh společenských šatů, který by měl být spíše delší, ale samozřejmě to není nutností. V podstatě je dobré se podívat i na současné trendy. Avšak nejdůležitější bude spíše se zaměřit na střihy, které budou nejvíce odpovídat vaší postavě. Pokud si zvolíte dlouhé šaty, tak zde platí takové pravidlo, že délka by měla odpovídat vaší výšce, nicméně musí být pohodlné, bez toho abyste si šlapaly na konce šatů. V případě volby krátkých šatů, tak by měly mít minimálně délku do poloviny stehen. Také je dobré si uvědomit silné a slabé stránky vaší postavy. Slabé stránky se dají zakrýt mnohdy velmi lehkou úpravou nebo zase můžete upoutat pozornost tím, co vynikne a poté odvést pozornost od toho, co se vám nelíbí.

Největší boj

Skutečně velkou překážkou je spodní prádlo a to především podprsenka, která mnohdy skutečně dobře nepasuje nebo vůbec nekoresponduje s vašimi šaty. Co teď? Vzdát se modelu maturitních šatů? Rozhodně to nutné není, stačí totiž nahlédnout do nabídky spolehlivých neviditelných podprsenek, které si poradí s každým poprsím. Prsní pásky Lifties jsou totiž tou pravou volbou a řešením do každé situace a pro maturitní plesy naprosto ideálním rozhodnutím. Vyzkoušejte jejich sílu a přednosti, které vám přinesou příjemné benefity.