🗝️Odemkni potenciál svého šatníku🗝️
🚀 Při objednávce nad 980 Kč - DOPRAVA ZDARMA 🚀
🎁 SPREJ ZDARMA k objednávce nad 500 Kč 🎁

Výběr plesových šatů

Jakmile skončí teplé dny, tak se začne o slovo hlásit plesová sezóna. Na tu je dobré se připravit s předstihem a zajistit si tak správnou garderobu.

Plesové šaty na míru

V tento čas se nejedna žena promění v princeznu a zvolí si takové šaty, které jí budou pěkně sedět na míru. Je jedno, jakou má postavu, protože pro každou se nalezne vhodná garderoba. Výběr plesových šatů je důležitou součástí příprav na plesovou událost a vyžaduje pečlivé uvážení několika klíčových faktorů. Plesové šaty by měly nejen dobře odpovídat osobnímu stylu a vkusu nositelky, ale také vyhovovat formálnosti dané události a respektovat případné předepsané dress code.

Výběr plesových šatů

Je pravdou, že se můžete s výběrem plesových šatů obrátit na různé salóny nebo půjčovny, což v současné době není žádný problém. Určitě na daný ples nebo akci vhodně zvolte plesové šaty. Pokud se jedná o formální akci, tak jsou vhodnější dlouhé šaty, na méně formální příležitost lze zvolit i kratší verzi plesových šatů. Přirozeně nesmíte zapomenout zvolit správný dress code, který by byl předepsaný. Také se musíte trochu podívat i na svoji postavu a pouvažovat o tom, jaké jsou vhodné plesové šaty přímo na míru pro vás.

  • Žena s postavou typu jablka by měla vsadit spíše na šaty s rozšířenou sukní, ale zvýrazněnou horní částí. Výstřih do tvaru písmene V zvýrazní ženskou krásu a odvede pozornost od problémových partií. Přirozeně není problém si v současné době poradit i s krásně vytvarovaným poprsím, což je další obrovské plus.
  • Postava s typem hrušky má podobnou možnost výběru. Navíc je třeba pozornost ze širokých boků převést na horní část těla, kdy šaty mohou odkrývat ramena nebo lze zvolit i ¾ rukávy.
  • Postava přesýpací hodiny má souměrnou a ženskou siluetu a rozhodně se v tomto případě hodí přiléhavý střih, který podtrhne ženské křivky.
  • Žena se čtvercovou postavou, což znamená, že má stejnou šíři ramen, boků i pasu, tak plesovou sezónu rozhodně nemusí vzdávat i v tomto případě se pro ni najdou vhodné plesové šaty, které umí zvýraznit pas a podtrhnout ženskost.

V neposlední řadě je také důležité zvolit takové doplňky, které budou ladit se šaty a celkovým vzhledem. Patří sem například šperky, střevíčky a kabelka. Nezapomeňte na slušivý účes, nalíčení a můžete se vydat na ples.