🗝️Odemkni potenciál svého šatníku🗝️
🚀 Při objednávce nad 980 Kč - DOPRAVA ZDARMA 🚀
🎁 SPREJ ZDARMA k objednávce nad 500 Kč 🎁

Top bez podprsenky?!

Každá žena má jiné obdarování a to jak v běžném životě, tak i na svém těle. Tentokrát zacílíme přímo na citlivá místa a letní horké období.

Léto si může užít konečně každá žena

Letní dny máme rády všechny, ale když se podíváme trochu hlouběji, tak zrovna v parných dnech trpí ženy, které mají větší poprsí. Ty totiž bez podprsenky rozhodně ven nevyrazí, vždyť to by byla hrůza. Jenomže i sebelepší podprsenka je v letních teplotách hotové utrpení, nemluvě o tom, že je navíc otravná i v tom, že se nehodí mnohdy ani pod vzdušné tílko nebo šaty. Samozřejmě existují i různé doplňky a podprsenky bez ramínek, ale v podstatě je to stále velmi nepohodlné. Ale jak se zdá, tak se bude muset toto období vždycky přetrpět. Nebo se najde ještě jiné řešení? Pokud se tě to týká, poté se budeš divit, ale skutečně ano. Top bez podprsenky? Vyřešeno! Buď svá! Léto je tvoje! A s ním i vysněná pohodička.

Ideální pro všechny tvary a velikosti ňader

Jak jsme si již řekli, tak vyjít ven bez podprsenky určitě není výhra, ale ideální je mít Lifties. Nebojte, není to plastická úprava prsou, ale přilnavé proužky látky, které jsou právě speciálně vyrobeny pro ženy, které potřebují mít krásně vytvarovaná ňadra a v podstatě si nechat doma podprsenku. Je to tak, proužky udrží prsa v zafixované poloze, vytvoříte tak přitažlivý dekolt a přitom jsou voděodolné a dokonce se zde ani pot nedrží, což je další přínosný benefit.

Výhodné balení neviditelné podprsenky

V balení získáte speciální proužky, které si nastříháte podle potřeby. Ochrana bradavek je jasná, díky tomu lze aplikaci provádět i přes ně, aniž by vás to nějak bolelo nebo omezovalo. Na odstranění pásek použijete sprej lifties, takže to bude velmi jednoduché sundat. Pásky si můžete upravit podle ramínek a navíc oblečení není problém zafixovat neviditelnou páskou. A hurá můžete vyrazit ven a to zcela bez podprsenky. Prsní pásky jsou skutečně pro každou ženu, krásně se jimi nasměrují ňadra k sobě, čímž vytvoří náhradu za podprsenku a ulevíte tak i svým zádům. Aplikovat pásky lze bez problémů i na umělá prsa.