🗝️Odemkni potenciál svého šatníku🗝️
🚀 Při objednávce nad 980 Kč - DOPRAVA ZDARMA 🚀
🎁 SPREJ ZDARMA k objednávce nad 500 Kč 🎁

Blog

Příprava šatníku na teplé měsíce

Příprava šatníku na teplé měsíce

Každé roční období vyžaduje svůj specifický outfit. Pokud se zaměříme na léto, tak rozhodně je třeba zvolit pohodlné oblečení do těchto parných dnů.

Příprava šatníku na teplé měsíce

Léto je ve znamení slunce, vysokých teplot, výletů, dovolených a vodních radovánek. Bezpochyby je třeba se na tento čas připravit a případně dokoupit i další potřebné outfity, které budou ideální pro léto. Je ale také pravdou, že mnohdy se stane, že se nám ženám líbí nějaký střih letních šatů nebo halenek, jenomže při vyzkoušení je zpět odkládáme na místo, kde byly. Smutným pohledem jen konstatujeme, že střih sice dobrý, ale kdyby nebyl tak velký výstřih, tak bysme si je určitě zakoupily, protože i ten materiál je pro letní dny zkrátka ideál. Mnohdy za tím, že nejsme plně spokojeny s výsledkem, není jen postava, ale právě naše ženské poprsí. Příliš velký výstřih a povislá prsa jaksi nedělají ten správný dojem a i pocitově by se takové oblečení špatně nosilo. Dokonce to ani podprsenka nezachrání, protože by byla vidět.

Jde to i jinak

Líbí se vám letní oblečení, ale přesto máte tento pocit, že ho nemůžete nosit právě z tohoto důvodu? Nenechte se limitovat a vybírejte střihy, které se vám líbí. S lifties ve skříni se nemusíte omezovat dle podprsenky. Ještě jste se s takovým produktem nesetkaly? Tak to je nejvyšší čas na vyzkoušení.

V čem spočívá tajemství lifties pásek

  • V podstatě se jedná o přilnavý proužek látky, který je skutečně speciálně navržený pro tato citlivá místa.
  • Po aplikaci drží skvěle prsa v takové podobě, kterou jim samy dáme, budou zafixovaná a nemusíte se obávat, že by se nějak postavení prsou zhroutilo. Pásky jsou v tomto směru vysoce spolehlivé.
  • Prsa drží pěkně vytvarovaná a nadzvednutá, tudíž to podpoří pevný a bezpochyby i přitažlivý dekolt.
  • Navíc pásky lifties jsou voděodolné a potuvzdorné. To je dokonce velmi příznivá zpráva, že se hodí i do plavek.

Jedná se o takovou neviditelnou podprsenku, kterou v podstatě v létě nemusíte vůbec díky těmto páskům nosit. Což je opět velmi příznivé, zvláště pokud je příliš teplé počasí. Vyzkoušejte lifties pásky a uvidíte, že si nakoupíte nové střihy letního oblečení, tentokrát již s úsměvem. 

 

Výběr těch správných šatů na svatbu

Výběr těch správných šatů na svatbu

Svatba je společenská událost, na kterou se každá nevěsta vystrojí jako princezna. Pozor by si ovšem měla dát na vhodný výběr svatebních šatů.

Správně padnoucí svatební šaty

Svatební den je pro každou nevěstu zcela výjimečný a není divu, že každá chce vypadat jako opravdová princezna. Je celkem logické, že šaty budou tím prvním, co bude nastávající nevěstu zajímat. Nejednou se stalo, že sice šaty byly nádherné, ale ten střih nebyl zrovna přijatelný na postavu. A tak se musí hledat jiný, který přece jenom bude lépe padnoucí, ačkoliv představy by byly úplně jiné. Největší problémy nastávají v oblasti dekoltu. Přitom vše má velmi rychlé a jednoduché řešení. Stačí se seznámit s Lifties.

Neviditelná pomocnice

Ještě jste o Lifties neslyšeli? V podstatě se jedná o pásku, přilnavý proužek látky, který bude držet prsa v zafixované poloze. Mohli bychom říct, že se jedná o neviditelnou podprsenku, která skvěle zvýrazní dekolt, drží pěkně prsa nadzvednutá a co je podstatné i pěkně vytvarovaná. Ideální pro holá záda, špagetová ramínka, či jiný atypický výstřih, který se čas od času právě u svatebních šatů objevuje. Výborné je, že páska je potuvzdorná a i voděodolná. Zkrátka s ní se nemusíte bát, že se stane nějaká nehoda. Pozor na odstranění, rozhodně ji násilně nestrhávejte, ale pořiďte si sprej na odstranění pásky. Stačí ho poté aplikovat na místa, kde má páska přímý kontakt s pokožkou. Po chvilce, až se páska dostatečně namočí, tak ji můžete odstranit. Jde to rychle a velmi snadno.

Takže když vám někdo řekne: „Vyber si své vysněné šaty bez ohledu na střih a nauč se, jak pásky jemně a rychle odstranit.“ Tak již budete vědět, že je všechno možné a že výběr těch správných šatů na svatbu již nebude pro vás žádný problém. Pokud budete chtít svatbu v klasickém duchu, tak se k vám bude hodit tzv. Áčkový střih, ale klidně můžete oslnit, střihem Mořská panna, který je poslední dobou velmi oblíbený. Nebo vsadit na jednoduché splývavé šaty, které jsou jemné a s Lifties pásky vynikne skvěle vaše poprsí.

 

 

Perfektní šaty pro družičky

Perfektní šaty pro družičky

Svatební přípravy vyžadují mnoho organizačních kroků, aby se zkrátka tento výjimečný den vydařil. Bezpochyby k tomu patří i výběr šatů pro družičky.

Perfektní šaty pro družičky

Je jasné, že každá nevěsta chce mít ten svůj svatební den nejkrásnější a není pochyb, že i družičky by měly být nejen její oporou, ale také oblečeny tak, aby jim to slušelo a ladily s ní v jednom duchu. Jenomže jednodušší je vše naplánovat a realita může tak trochu zamíchat s kartami. Střih, barva i velikosti šatů nebudou problém, ale co když nebudou sedět? Tohle by se stát rozhodně nemělo. I v tomto případě platí, že zde musí být perfektní šaty pro družičky. Ideální možností jsou Multiway šaty, které patří k univerzálním moderním šatům. Dají se nosit různými způsoby, jsou multifunkční a variabilní. Problém ovšem může nastat tehdy, když jaksi nevynikne ženská krása a díky tomu, že chybí šatům správná opora, tak se prsa ztratí a vzhledově to moc hezky vypadat nebude. Nicméně je tady velmi praktické řešení a to přináší lifties.   

S lifties se rozhodně vše vyřeší

Lifties páska na prsa je v podstatě přilnavý proužek látky, který je speciálně určený k tomu, aby se prsa nazdvihla do potřebné polohy a tak se zafixovala. Tuto polohu si může každá žena korigovat podle své potřeby, čímž ovšem dosáhne toho, že i tyto vázací šaty se dají rozhalit a prsa v rozhaleném výstřihu nádherně vyniknou. V podstatě by se dalo říci, že se jedná o neviditelnou podprsenku. Páska je hypoalergenní a klinicky testovaná a skutečně se dá aplikovat na tělo různými typy vázání. Je určena pro všechny typy prsou i jejich velikosti, tudíž by již s výběrem šatů neměl být problém.

 

Skvělá volba nejen k šatům

Pokud si chcete pořídit tuto neviditelnou podprsenku, kde vám rozhodně nebudou padat ramínka, tak můžete navštívit přímo na www.lifties.cz. Lifties páska se nabízí hned v několika barvách, což je zase super, že se hodí i pod barevnou verzi oblečení. Můžete si ji zakoupit v bílé, černé nebo béžové barvě a spolu s ní si lze pořídit i další doplňkové produkty. S tímto vybavením získáte vše potřebné, aby i šaty pro družičky byly bez chybičky.

Jak zvolit šaty na maturitní ples

Jak zvolit šaty na maturitní ples

Maturitní období v sobě spojuje stres ze zkoušky, ale i zábavu a tou je právě maturitní ples, kterým se odstartují poslední dny na střední škole.

Společenské šaty na maturitní ples

Maturitní ples je pro středoškoláky něčím zcela velmi výjimečným. Není ani divu, že mu předchází dlouhé přípravy a to nejen v organizaci programu, ale i vlastního outfitu. Každá dívka chce vypadat co nejlépe a samozřejmě upoutat pozornost i svojí garderobou. Ovšem stačí malá nedokonalost a místo radosti a úsměvu na tváři se mohou objevit pochybnosti a vrásky. Zkrátka šaty na maturitní ples musí sedět pěkně na míru, musí být pohodlné, aby neomezovaly v pohybu a navíc by měly pozdvihnout přednosti své majitelky. Ač se to nezdá, tak perfektní plesové šaty jsou základem pro tento večer plný radosti a jak si zvolit šaty na maturitní ples je správnou otázkou pro tento večer.

Jak zvolit šaty na maturitní ples?

Maturitní šaty se řadí mezi druh společenských šatů, který by měl být spíše delší, ale samozřejmě to není nutností. V podstatě je dobré se podívat i na současné trendy. Avšak nejdůležitější bude spíše se zaměřit na střihy, které budou nejvíce odpovídat vaší postavě. Pokud si zvolíte dlouhé šaty, tak zde platí takové pravidlo, že délka by měla odpovídat vaší výšce, nicméně musí být pohodlné, bez toho abyste si šlapaly na konce šatů. V případě volby krátkých šatů, tak by měly mít minimálně délku do poloviny stehen. Také je dobré si uvědomit silné a slabé stránky vaší postavy. Slabé stránky se dají zakrýt mnohdy velmi lehkou úpravou nebo zase můžete upoutat pozornost tím, co vynikne a poté odvést pozornost od toho, co se vám nelíbí.

Největší boj

Skutečně velkou překážkou je spodní prádlo a to především podprsenka, která mnohdy skutečně dobře nepasuje nebo vůbec nekoresponduje s vašimi šaty. Co teď? Vzdát se modelu maturitních šatů? Rozhodně to nutné není, stačí totiž nahlédnout do nabídky spolehlivých neviditelných podprsenek, které si poradí s každým poprsím. Prsní pásky Lifties jsou totiž tou pravou volbou a řešením do každé situace a pro maturitní plesy naprosto ideálním rozhodnutím. Vyzkoušejte jejich sílu a přednosti, které vám přinesou příjemné benefity.

Jak vybrat vhodné prádlo pod šaty

Jak vybrat vhodné prádlo pod šaty

Plesová sezóna se dostává opět k hlavnímu slovu a je třeba se připravit na různé společenské události. Vybrat si šaty a zvolit správný outfit je základ.

Společenské šaty na míru

Mít v šatníku pár střihů společenských šatů, které padnou přesně na míru, to se vždycky hodí. Ačkoliv v současné době existuje mnoho salónů, které se zaměřují na půjčování šatů. Díky tomu se každá žena promění na princeznu a v podstatě se soustředí na to, aby vynikla její krása. Bohužel, i když budete mít kvalitní a padnoucí šaty, tak se můžete potrápit s tím, že vám vůbec nebudou slušet a to především díky tomu, že jste absolutně špatně zvolila spodní prádlo. Bohužel i tyto skryté části oblečení mohou způsobit pěknou neplechu.

Jak vybrat vhodné prádlo pod šaty?

Právě upnuté šaty dokáží odhalit veškeré nesrovnalosti v této oblasti. Jak vybrat vhodné prádlo pod šaty je zcela zásadní dotaz. Určitě je nesmírně důležité si pořídit například hladké a bezešvé spodní prádlo, které splyne s postavou, tudíž na povrch nic nepronikne. Speciální zpracování okrajů tudíž nebude vůbec vidět. Velké nesnáze může způsobit podprsenka, kdy je třeba se zaměřit na vhodnou velikost, tvar a dokonce i střih. Je ale také pravdou, že do společenských šatů se mnohdy ani podprsenka nehodí, zvláště pokud jsou šaty s holými zády, atypickými výstřihy nebo špagetovými ramínky. Nejlepší možností je v tomto případě odložit podprsenku a pořídit si prsní pásky Lifties, které se postarají dokonale o prsa všech velikostí. Můžete je použít pro každý střih šatů a vaše poprsí bude vždy skvěle vypadat.

Pozor na detaily

Určitě velký problém vám může způsobit i to, když si vezmete například pod světlé šaty tmavé spodní prádlo. Tudíž nezapomínejte na to, že spodní prádlo by mělo ladit s vašimi společenskými šaty. V případě prsních pásků se nemusí řešit horní část těla. Spodní kalhotky by bylo lepší zvolit na míru, bezešvé, stahující, případně tanga. Příliš velké nebo těsné spodní prádlo dokáže nadělat pěknou neplechu a rozhodně se nebudete cítit přitažlivě, svobodně a komfortně. A není nad to si svůj plesový večer pořádně užít.

Výběr plesových šatů

Výběr plesových šatů

Jakmile skončí teplé dny, tak se začne o slovo hlásit plesová sezóna. Na tu je dobré se připravit s předstihem a zajistit si tak správnou garderobu.

Plesové šaty na míru

V tento čas se nejedna žena promění v princeznu a zvolí si takové šaty, které jí budou pěkně sedět na míru. Je jedno, jakou má postavu, protože pro každou se nalezne vhodná garderoba. Výběr plesových šatů je důležitou součástí příprav na plesovou událost a vyžaduje pečlivé uvážení několika klíčových faktorů. Plesové šaty by měly nejen dobře odpovídat osobnímu stylu a vkusu nositelky, ale také vyhovovat formálnosti dané události a respektovat případné předepsané dress code.

Výběr plesových šatů

Je pravdou, že se můžete s výběrem plesových šatů obrátit na různé salóny nebo půjčovny, což v současné době není žádný problém. Určitě na daný ples nebo akci vhodně zvolte plesové šaty. Pokud se jedná o formální akci, tak jsou vhodnější dlouhé šaty, na méně formální příležitost lze zvolit i kratší verzi plesových šatů. Přirozeně nesmíte zapomenout zvolit správný dress code, který by byl předepsaný. Také se musíte trochu podívat i na svoji postavu a pouvažovat o tom, jaké jsou vhodné plesové šaty přímo na míru pro vás.

  • Žena s postavou typu jablka by měla vsadit spíše na šaty s rozšířenou sukní, ale zvýrazněnou horní částí. Výstřih do tvaru písmene V zvýrazní ženskou krásu a odvede pozornost od problémových partií. Přirozeně není problém si v současné době poradit i s krásně vytvarovaným poprsím, což je další obrovské plus.
  • Postava s typem hrušky má podobnou možnost výběru. Navíc je třeba pozornost ze širokých boků převést na horní část těla, kdy šaty mohou odkrývat ramena nebo lze zvolit i ¾ rukávy.
  • Postava přesýpací hodiny má souměrnou a ženskou siluetu a rozhodně se v tomto případě hodí přiléhavý střih, který podtrhne ženské křivky.
  • Žena se čtvercovou postavou, což znamená, že má stejnou šíři ramen, boků i pasu, tak plesovou sezónu rozhodně nemusí vzdávat i v tomto případě se pro ni najdou vhodné plesové šaty, které umí zvýraznit pas a podtrhnout ženskost.

V neposlední řadě je také důležité zvolit takové doplňky, které budou ladit se šaty a celkovým vzhledem. Patří sem například šperky, střevíčky a kabelka. Nezapomeňte na slušivý účes, nalíčení a můžete se vydat na ples.

Top bez podprsenky?!

Top bez podprsenky?!

Každá žena má jiné obdarování a to jak v běžném životě, tak i na svém těle. Tentokrát zacílíme přímo na citlivá místa a letní horké období.

Léto si může užít konečně každá žena

Letní dny máme rády všechny, ale když se podíváme trochu hlouběji, tak zrovna v parných dnech trpí ženy, které mají větší poprsí. Ty totiž bez podprsenky rozhodně ven nevyrazí, vždyť to by byla hrůza. Jenomže i sebelepší podprsenka je v letních teplotách hotové utrpení, nemluvě o tom, že je navíc otravná i v tom, že se nehodí mnohdy ani pod vzdušné tílko nebo šaty. Samozřejmě existují i různé doplňky a podprsenky bez ramínek, ale v podstatě je to stále velmi nepohodlné. Ale jak se zdá, tak se bude muset toto období vždycky přetrpět. Nebo se najde ještě jiné řešení? Pokud se tě to týká, poté se budeš divit, ale skutečně ano. Top bez podprsenky? Vyřešeno! Buď svá! Léto je tvoje! A s ním i vysněná pohodička.

Ideální pro všechny tvary a velikosti ňader

Jak jsme si již řekli, tak vyjít ven bez podprsenky určitě není výhra, ale ideální je mít Lifties. Nebojte, není to plastická úprava prsou, ale přilnavé proužky látky, které jsou právě speciálně vyrobeny pro ženy, které potřebují mít krásně vytvarovaná ňadra a v podstatě si nechat doma podprsenku. Je to tak, proužky udrží prsa v zafixované poloze, vytvoříte tak přitažlivý dekolt a přitom jsou voděodolné a dokonce se zde ani pot nedrží, což je další přínosný benefit.

Výhodné balení neviditelné podprsenky

V balení získáte speciální proužky, které si nastříháte podle potřeby. Ochrana bradavek je jasná, díky tomu lze aplikaci provádět i přes ně, aniž by vás to nějak bolelo nebo omezovalo. Na odstranění pásek použijete sprej lifties, takže to bude velmi jednoduché sundat. Pásky si můžete upravit podle ramínek a navíc oblečení není problém zafixovat neviditelnou páskou. A hurá můžete vyrazit ven a to zcela bez podprsenky. Prsní pásky jsou skutečně pro každou ženu, krásně se jimi nasměrují ňadra k sobě, čímž vytvoří náhradu za podprsenku a ulevíte tak i svým zádům. Aplikovat pásky lze bez problémů i na umělá prsa.

Pojďme na ples!

Pojďme na ples!

A je to opět tady! Plesová sezóna je zahájena! Stejně jako každý rok jsou první tři měsíce v roce obdobím šatů a plesů. Je to ten čas, kdy mají salony nabito a pomáhají ženám s výběrem šatů pro tuto společenskou událost. Maturitní plesy, myslivecké bály, či jiné gala večery, při kterých máte šanci obléknout pořádnou róbu, tak mají jedno společné – všechny ženy chtějí obléknout, co nejvíce lichotivé šaty a vypadat báječně. Ať už se chystáte na větší, či menší akci určitě stojí za to se přípravě pověnovat.

Jedním z nejdůležitějších prvků je volba správných šatů. Zapomeňte na příliš vyzývavé modely a více než krátké sukně – chtějte vypadat především elegantně. U takových akcí je vhodné zvolit lichotivé dlouhé šaty, ve kterých se budete cítit příjemně a které Vám nebudou bránit v pohybu. Zkrátka takové, ve kterých můžete protančit celou noc.  

Po České republice je spousta salonů, kde nebudete vědět, po kterých šatech sáhnout dřív. 

Pokud sháníte něco opravdu unikátního doporučili bychom návštěvu salonu Ngalinh Bridal, ve kterém si vyberou i ty nejnáročnější. Naleznete ho na pražském Pankráci a v Plzni. 

Další salon, který může náš tým Lifties doporučit je Salon Delta, který naleznete v Mostě a Chomutově.  

Jedinou překážkou by pro některé ženy mohl být fakt, že do spousty šatů se podprsenka zkrátka nehodí. V takovém případě je perfektní sáhnout po opravdu spolehlivé neviditelné podprsence, kterou Vám vytvoří prsní pásky Lifties. Tyto pásky vyčarují pevný dekolt i v těch nejnáročnějších modelech a především pro všechny velikosti košíčků. Takto mohou ženy vybírat šaty s holými zády, špagetovými ramínky, či atypickými výstřihy a průstřihy. 

Pokud máte další doporučení, kde po České republice nalézt ty nejkrásnější šaty, tak budeme moc rádi, když nám přispějete svým komentářem!

Jak správně používat prsní pásky?

Jak správně používat prsní pásky?

  1. Začněte čištěním pokožky a odstraněním všech olejů nebo pleťových vod, které se na Vaší pokožce nacházejí. Tento krok pomůže zajistit, aby páska na prsa správně přilnula a neodlepovala. 
  2. Zvolte kus oblečení, dle kterého chcete prsa zalepit, abyste již při lepení snížili šanci, že bude Vaše prsní páska z outfitu vyčuhovat.
  3. V dalším kroku změřte a odstřihněte prsní pásku na požadovanou délku.  Je důležité se ujistit, že páska je dostatečně dlouhá, aby plně podpírala Vaše prsa. Nezapomínejte ale, že pružnost našich pásek je až 180 %, tudíž není potřeba střídat pásku příliš dlouhou. Doporučujeme rohy pásky ještě zastřihnout do kulata, abyste zabránila odlepování rohů. 
  4. Sloupněte zadní stranu pásky a umístěte ji na kůži. Ujistěte se, že je rovnoměrně umístěna na Vašich prsou.
  5. Zatlačte na pásku, abyste ji zajistili na místě, přičemž věnujte zvláštní pozornost okrajům, abyste se ujistili, že jsou plně přilepeny k vaší pokožce. Aby nedocházelo k podráždění pokožky, tak dbejte zvýšené opatrnosti při lepení počátku a konce pásky. Tyto dva body by nikdy neměly být přilepeny tahem, aby se tak na pokožku v daném místě nevytvářel příliš velký tlak. Tyto koncové body musí být vždy nalepeny bez pnutí a následně dlaní “zažehleny”. 
  6.  Nakonec si můžete obléct Vaše oblečení. Při jeho oblékání si však dávejte pozor, abyste netahali za prsní pásku a aby se Vám na oblečení nepřichytila

 

 Je důležité mít na paměti, že může chvíli trvat, než si na pásku na prsa zvyknete, a ze začátku se můžete cítit nekomfortně, nicméně při správné aplikaci a použití může prsní páska poskytnout pohodlný a účinný způsob, jak zvednout a podepřít Vaše prsa.

Game changer ve světě spodního prádla!

Game changer ve světě spodního prádla!

Proč lze považovat pásky na prsa Lifties za totální game changer ve světě spodního prádla?

Prsní pásky jsou revoluční alternativou, či doplňkem k tradičním podprsenkám.  Nabízejí řadu výhod, díky kterým dělají zásadní změnu ve světě spodního prádla.

 Jednou z hlavních výhod prsních pásek je jejich pohodlí a flexibilita.  Na rozdíl od tradičních podprsenek, které mohou být stahující a nepohodlné, jsou pásky na prsa lehké a lze je nosit pod jakékoli oblečení.  Jsou také snadno použitelné a vyžadují pouze jednoduchý aplikační proces.  Díky tomu jsou skvělou volbou pro ženy, které hledají pohodlný a spolehlivý způsob, jak podepřít a zvednout svá ňadra.

 

Další výhodou aplikace pásek na prsa je finální pozvednutý vzhled Vašich ňader. Na rozdíl od jiných neviditelných podprsenek, které mohou vytvořit nepřirozený, umělý vzhled, jsou pásky na prsa navrženy tak, aby ňadrům dodaly přirozený push-up vzhled.  To je užitečné zejména pro ženy, které chtějí dosáhnout vytvarovaného, pozvednutého a zároveň přirozeného poprsí bez použití podprsenky.

 

Proč jsou Lifties lepší než jiné neviditelné podprsenky?

 Kromě pohodlí a přirozeného vzhledu jsou pásky na prsa také skvělou volbou pro zvláštní příležitosti nebo události.  Dokáží poskytnout podporu a nadzvednutí bez potřeby podprsenky, takže jsou perfektní volbou pod šaty nebo topy s hlubokým výstřihem nebo odhalujícími zády.  To z nich dělá tzv game changer pro ženy, které chtějí cítit oporu v jakémkoli oblečení.

 

Celkově jsou pásky na prsa zásadní změnou ve světě spodního prádla díky jejich pohodlí a všestrannosti.  Jsou skvělou alternativou k tradičním podprsenkám a nabízejí řadu výhod, díky kterým se vyplatí každé ženě, která hledá pohodlný a efektivní způsob, jak podepřít a zvednout svá ňadra.