🗝️Odemkni potenciál svého šatníku🗝️
🚀 Při objednávce nad 980 Kč - DOPRAVA ZDARMA 🚀
🎁 SPREJ ZDARMA k objednávce nad 500 Kč 🎁

Příprava šatníku na teplé měsíce

Každé roční období vyžaduje svůj specifický outfit. Pokud se zaměříme na léto, tak rozhodně je třeba zvolit pohodlné oblečení do těchto parných dnů.

Příprava šatníku na teplé měsíce

Léto je ve znamení slunce, vysokých teplot, výletů, dovolených a vodních radovánek. Bezpochyby je třeba se na tento čas připravit a případně dokoupit i další potřebné outfity, které budou ideální pro léto. Je ale také pravdou, že mnohdy se stane, že se nám ženám líbí nějaký střih letních šatů nebo halenek, jenomže při vyzkoušení je zpět odkládáme na místo, kde byly. Smutným pohledem jen konstatujeme, že střih sice dobrý, ale kdyby nebyl tak velký výstřih, tak bysme si je určitě zakoupily, protože i ten materiál je pro letní dny zkrátka ideál. Mnohdy za tím, že nejsme plně spokojeny s výsledkem, není jen postava, ale právě naše ženské poprsí. Příliš velký výstřih a povislá prsa jaksi nedělají ten správný dojem a i pocitově by se takové oblečení špatně nosilo. Dokonce to ani podprsenka nezachrání, protože by byla vidět.

Jde to i jinak

Líbí se vám letní oblečení, ale přesto máte tento pocit, že ho nemůžete nosit právě z tohoto důvodu? Nenechte se limitovat a vybírejte střihy, které se vám líbí. S lifties ve skříni se nemusíte omezovat dle podprsenky. Ještě jste se s takovým produktem nesetkaly? Tak to je nejvyšší čas na vyzkoušení.

V čem spočívá tajemství lifties pásek

  • V podstatě se jedná o přilnavý proužek látky, který je skutečně speciálně navržený pro tato citlivá místa.
  • Po aplikaci drží skvěle prsa v takové podobě, kterou jim samy dáme, budou zafixovaná a nemusíte se obávat, že by se nějak postavení prsou zhroutilo. Pásky jsou v tomto směru vysoce spolehlivé.
  • Prsa drží pěkně vytvarovaná a nadzvednutá, tudíž to podpoří pevný a bezpochyby i přitažlivý dekolt.
  • Navíc pásky lifties jsou voděodolné a potuvzdorné. To je dokonce velmi příznivá zpráva, že se hodí i do plavek.

Jedná se o takovou neviditelnou podprsenku, kterou v podstatě v létě nemusíte vůbec díky těmto páskům nosit. Což je opět velmi příznivé, zvláště pokud je příliš teplé počasí. Vyzkoušejte lifties pásky a uvidíte, že si nakoupíte nové střihy letního oblečení, tentokrát již s úsměvem.