🗝️Odemkni potenciál svého šatníku🗝️
🚀 Při objednávce nad 980 Kč - DOPRAVA ZDARMA 🚀
🎁 SPREJ ZDARMA k objednávce nad 500 Kč 🎁

Výběr těch správných šatů na svatbu

Svatba je společenská událost, na kterou se každá nevěsta vystrojí jako princezna. Pozor by si ovšem měla dát na vhodný výběr svatebních šatů.

Správně padnoucí svatební šaty

Svatební den je pro každou nevěstu zcela výjimečný a není divu, že každá chce vypadat jako opravdová princezna. Je celkem logické, že šaty budou tím prvním, co bude nastávající nevěstu zajímat. Nejednou se stalo, že sice šaty byly nádherné, ale ten střih nebyl zrovna přijatelný na postavu. A tak se musí hledat jiný, který přece jenom bude lépe padnoucí, ačkoliv představy by byly úplně jiné. Největší problémy nastávají v oblasti dekoltu. Přitom vše má velmi rychlé a jednoduché řešení. Stačí se seznámit s Lifties.

Neviditelná pomocnice

Ještě jste o Lifties neslyšeli? V podstatě se jedná o pásku, přilnavý proužek látky, který bude držet prsa v zafixované poloze. Mohli bychom říct, že se jedná o neviditelnou podprsenku, která skvěle zvýrazní dekolt, drží pěkně prsa nadzvednutá a co je podstatné i pěkně vytvarovaná. Ideální pro holá záda, špagetová ramínka, či jiný atypický výstřih, který se čas od času právě u svatebních šatů objevuje. Výborné je, že páska je potuvzdorná a i voděodolná. Zkrátka s ní se nemusíte bát, že se stane nějaká nehoda. Pozor na odstranění, rozhodně ji násilně nestrhávejte, ale pořiďte si sprej na odstranění pásky. Stačí ho poté aplikovat na místa, kde má páska přímý kontakt s pokožkou. Po chvilce, až se páska dostatečně namočí, tak ji můžete odstranit. Jde to rychle a velmi snadno.

Takže když vám někdo řekne: „Vyber si své vysněné šaty bez ohledu na střih a nauč se, jak pásky jemně a rychle odstranit.“ Tak již budete vědět, že je všechno možné a že výběr těch správných šatů na svatbu již nebude pro vás žádný problém. Pokud budete chtít svatbu v klasickém duchu, tak se k vám bude hodit tzv. Áčkový střih, ale klidně můžete oslnit, střihem Mořská panna, který je poslední dobou velmi oblíbený. Nebo vsadit na jednoduché splývavé šaty, které jsou jemné a s Lifties pásky vynikne skvěle vaše poprsí.