🗝️Odemkni potenciál svého šatníku🗝️
🚀 Při objednávce nad 980 Kč - DOPRAVA ZDARMA 🚀
🎁 SPREJ ZDARMA k objednávce nad 500 Kč 🎁

Pojďme na ples!

A je to opět tady! Plesová sezóna je zahájena! Stejně jako každý rok jsou první tři měsíce v roce obdobím šatů a plesů. Je to ten čas, kdy mají salony nabito a pomáhají ženám s výběrem šatů pro tuto společenskou událost. Maturitní plesy, myslivecké bály, či jiné gala večery, při kterých máte šanci obléknout pořádnou róbu, tak mají jedno společné – všechny ženy chtějí obléknout, co nejvíce lichotivé šaty a vypadat báječně. Ať už se chystáte na větší, či menší akci určitě stojí za to se přípravě pověnovat.

Jedním z nejdůležitějších prvků je volba správných šatů. Zapomeňte na příliš vyzývavé modely a více než krátké sukně – chtějte vypadat především elegantně. U takových akcí je vhodné zvolit lichotivé dlouhé šaty, ve kterých se budete cítit příjemně a které Vám nebudou bránit v pohybu. Zkrátka takové, ve kterých můžete protančit celou noc.  

Po České republice je spousta salonů, kde nebudete vědět, po kterých šatech sáhnout dřív. 

Pokud sháníte něco opravdu unikátního doporučili bychom návštěvu salonu Ngalinh Bridal, ve kterém si vyberou i ty nejnáročnější. Naleznete ho na pražském Pankráci a v Plzni. 

Další salon, který může náš tým Lifties doporučit je Salon Delta, který naleznete v Mostě a Chomutově.  

Jedinou překážkou by pro některé ženy mohl být fakt, že do spousty šatů se podprsenka zkrátka nehodí. V takovém případě je perfektní sáhnout po opravdu spolehlivé neviditelné podprsence, kterou Vám vytvoří prsní pásky Lifties. Tyto pásky vyčarují pevný dekolt i v těch nejnáročnějších modelech a především pro všechny velikosti košíčků. Takto mohou ženy vybírat šaty s holými zády, špagetovými ramínky, či atypickými výstřihy a průstřihy. 

Pokud máte další doporučení, kde po České republice nalézt ty nejkrásnější šaty, tak budeme moc rádi, když nám přispějete svým komentářem!