🗝️Odemkni potenciál svého šatníku🗝️
🚀 Při objednávce nad 980 Kč - DOPRAVA ZDARMA 🚀
🎁 SPREJ ZDARMA k objednávce nad 500 Kč 🎁

Dokonalý svatební dekolt

Každá nevěsta si přeje být ve svůj svatební den bezkonkurenčně krásná. Je potřeba dobře zvolit účes, make up a v neposlední řadě šaty. 

S našimi páskami bude volba Vašich šatů jednodušší než kdy dříve. Naše pásky, které fungují jako opravdu spolehlivá neviditelná podprsenka, jsou novým výrobkem na českém trhu. Díky těmto páskám se nebudete muset omezovat při výběru šatů a můžete volit všechny střihy – holá záda, špagetová ramínka, hluboký výstřih a nebo šaty úplně bez ramínek. Pásky Lifties Vám totiž pomohou vytvarovat a zafixovat Vaše ňadra do všech těchto střihů a nezáleží na tom, jakou velikost košíčku máte. Vaše ňadra dostanou ten správný tvar a výšku!

Nejsme tu však pouze pro nevěstu, ale i pro její družičky. Pro ty nabízíme speciální družičkovský balíček, ve kterém naleznete 3 pásky na prsa Lifties dle Vašeho výběru, jedno balení jednorázových ochran na bradavky, které obsahuje 5 párů, jedny oboustranné lepicí pásky, které obsahují 36 ks módních pásek a v neposlední řadě 2 odstraňovací spreje, aby bylo sundávání pásek co nejšetrnější. 

Naší radostí je Váš pocit jistoty a sebevědomí!

Lifties, jsme tu nejen pro Vaše prsa.