🗝️Odemkni potenciál svého šatníku🗝️
🚀 Při objednávce nad 980 Kč - DOPRAVA ZDARMA 🚀
🎁 SPREJ ZDARMA k objednávce nad 500 Kč 🎁

Jak správně používat prsní pásky?

  1. Začněte čištěním pokožky a odstraněním všech olejů nebo pleťových vod, které se na Vaší pokožce nacházejí. Tento krok pomůže zajistit, aby páska na prsa správně přilnula a neodlepovala. 
  2. Zvolte kus oblečení, dle kterého chcete prsa zalepit, abyste již při lepení snížili šanci, že bude Vaše prsní páska z outfitu vyčuhovat.
  3. V dalším kroku změřte a odstřihněte prsní pásku na požadovanou délku.  Je důležité se ujistit, že páska je dostatečně dlouhá, aby plně podpírala Vaše prsa. Nezapomínejte ale, že pružnost našich pásek je až 180 %, tudíž není potřeba střídat pásku příliš dlouhou. Doporučujeme rohy pásky ještě zastřihnout do kulata, abyste zabránila odlepování rohů. 
  4. Sloupněte zadní stranu pásky a umístěte ji na kůži. Ujistěte se, že je rovnoměrně umístěna na Vašich prsou.
  5. Zatlačte na pásku, abyste ji zajistili na místě, přičemž věnujte zvláštní pozornost okrajům, abyste se ujistili, že jsou plně přilepeny k vaší pokožce. Aby nedocházelo k podráždění pokožky, tak dbejte zvýšené opatrnosti při lepení počátku a konce pásky. Tyto dva body by nikdy neměly být přilepeny tahem, aby se tak na pokožku v daném místě nevytvářel příliš velký tlak. Tyto koncové body musí být vždy nalepeny bez pnutí a následně dlaní “zažehleny”. 
  6.  Nakonec si můžete obléct Vaše oblečení. Při jeho oblékání si však dávejte pozor, abyste netahali za prsní pásku a aby se Vám na oblečení nepřichytila

 

 Je důležité mít na paměti, že může chvíli trvat, než si na pásku na prsa zvyknete, a ze začátku se můžete cítit nekomfortně, nicméně při správné aplikaci a použití může prsní páska poskytnout pohodlný a účinný způsob, jak zvednout a podepřít Vaše prsa.